Over ons

De merken van adidas / nike / new balance / converse aanvullen elkaar op een unieke manier om atleten beter te maken, beter te spelen, beter te voelen. Onze producten breken records, zetten trends, maken geschiedenis. Elke dag. Wereldwijd. Welkom bij ordermd.com. Alles wat we doen is gebonden aan een simpele gedachte: we zullen u proberen om u te helpen u op de hoogte te stellen. Uw succes is onze ambitie. Uw nederlaag moedigt ons aan om beter te zijn. Onze merken zijn als de vaardigheden van een uitstekend begaafd tienvecht.

Onze consumenten & rsquo; Brand liefde is gebaseerd op onze medewerkers & rsquo; Spannende passie voor een sportieve levensstijl. Met inzet, inzet en teamgeest ontwikkelen we voortdurend nieuwe maatregelen in alles wat we doen. Het ontwerp van de sportartikelenindustrie is meer dan een baan. Het is onze impuls, een houding die ons hart echt liefste.

Het irritante of onaangenaam bij een online aankoop hoeft zich geen zorgen te maken over wanneer u op Bestellmd.com winkelt. Op ordermd.com worden alle transacties verwerkt met een 256-bits SecureTrust SSL-encryptie om ervoor te zorgen dat uw informatie privé is en niet kan worden gebruikt voor potentiële hackers en identiteitsbeschrijvingen. Bij het bestellen kunnen klanten er zeker van zijn dat de geselecteerde artikelen op voorraad zijn en dezelfde werkdag verzenden. Bij ordermd.com zijn bestellingen niet alleen gegarandeerd, maar ze worden snel gegarandeerd.

Onze belofte aan u

Wij garanderen dat alles wat we verkopen, Spanking is nieuw. Wij verkopen alleen echte producten van geautoriseerde bronnen.
Wij verkopen geen kopieën, kopieën, parallellen, seconden of spoofed items.
Wij zijn enthousiast over uitstekende klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
Wij selecteren de beste producten om u van superieure kwaliteit en uitstekende waarde te voorzien.
Wij zijn op zoek naar de planeet om u het beste in uw schoenen te brengen.
Wij komen nieuwe artikelen op deze site, dus kom snel terug naar ons.

werk uren

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze website winkelen.
Onze openingstijden voor klantenservice zijn van maandag tot vrijdag van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, behalve op feestdagen.
Wij streven ernaar om binnen een werkdag te reageren op uw e-mails en alle telefoonmeldingen.

Als u nog vragen hebt, opmerkingen of net als chatten, aarzel dan nietNeem contact met ons opWij zijn niet alleen vriendelijk maar discreet en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de beste winkelervaring heeft.